Poker Play338 Условия и нива на онлайн карта за хазартни игри

Poker Play338 Условия и нива на онлайн карта за хазартни игри

обсъждане на Условия и нива на онлайн игрална карта Poker Play338 Покер хазартната игра е един вид залагания с карти, който се предлага и под формата на Real Cash Online, с който можете да играете лесно, защото вече има много онлайн покер агенти, които се състезават да предложат най-добрата покер игра.

Въпреки това, за тези от вас, които искат да играят и изобщо не разбират покера, ние предоставихме основните компоненти в покера, към които можете да се обърнете. Тук по-долу ще обсъдим директно условията и нивата на онлайн игралната карта на Poker Play338 :

• Deck
Картите, които се използват в играта на покер. Сумата е 52 карти. Картите са категоризирани в 4 костюма и всяка група има 13 степени. Четирите групи са бухалка, диамант, сърце, лопата.

• Blind
Заложете (залагайте), че принуждава, защото играчът е в специален ред, който е когато той седи като Дилър (D). Залог за този блайнд трябва да се вземе решение в началото на картата. Blind се състои от два вида, а именно малки щори и големи щори. Сумата е толкова свързана с таблицата на залога.

• Степен на оценка
Всички костюми имат свои собствени стойности за карти. Тази стойност започва от най-малката до най-голямата. Най-мощната е картата с най-висока стойност на картата. Последователните стойности на споделена карта са 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, J, Q, K, A. Стойностите на J, Q, K, A са 11, 12, 13 и 14. Ace се смята, че има стойност 1.

• Залог
Терминът за модела на покер масата се основава на размера на малкия и големия блайнд.

• Стека
Това е чипът, който всеки играч носи на масата. Всяка таблица има минимална и максимална осигурена чип, която трябва да бъде пренесена.

• Pot
Комплектът чипове идва от залога на играча, усетен в една ръка. Потът завинаги се поставя в средата на масата, така че да не се смесва с групите на различни играчи.

• Chips
Инструментите в играта стават заместител на парите. Чипът има стойност като пари или присъща стойност. Чиповете могат да бъдат върнати обратно на издателя, сякаш играчът иска да го разтопи. В Poker Zynga, Chip е само пари за игра и не може да бъде заменен.

Играта за хазарт покер е истински паричен залог, който използва игрални карти като свой носител. В покера има комбинации от карти и всяка комбинация от карти, която е успешно оформена, има свое ниво, което разбира се ще бъде подредено с комбинация от карти, които са успешно оформени от противника.

Следва последователност от комбинации от покер карти от най-високото до най-ниското.

➢ 1. Royal Flush
В покера този кралски флъш е най-добрата комбинация. За да получите това споразумение за кралски флаш, трябва да имате 5 карти с най-високите точки със същия интерес. Например карта, която се състои от комбинация от сърца. За да получите кралски флаш, трябва да имате карта, състояща се от 10 сърца, Джак, Кралица, Кинг и Ейс. И всички те имат едно и също цвете, това е сърцето.

➢ 2. Straight Flush
Поредицата Straight Flush е комбинация от Straight и Flush. Самата права означава последователност, а Flush означава да имате същия интерес. Така че, ако комбинираният Straight Flush е комбинация от карти, които са последователни и също имат същия интерес. В ред на тази карта не се изисква най-високата карта. Може да прилагате всички важни карти последователно. Например комбинация от карти с къдрава лихва трябва да има точки 5,6,7,8 и 9. Ако има и други играчи, които имат и комбинацията Straight Flush, победителят ще бъде определен с най-високата карта.

➢ 3. Four Of a Kind
Това е покер карта, в която има 4 карти със същите точки и една друга карта с различни точки като кикър. В тази договореност интересът не е важен въпрос, чиито стойности са еднакви. Например, подреждането 7-7-7-7-Q. Ако има играчи, които имат и тази комбинация, следователно победителят ще бъде определен от по-висок ритник.

➢ 4. Full House
Full House е подредба от карти, при която има 3 карти със същите точки, а 2 други карти също имат същите точки. Например A-A-A-Q-Q. В тази договореност лихвите също не се отчитат. Ако други играчи имат същата карта, следователно победителят се определя от две по-високи карти.

➢ 5. Flush
Flush е подредба на карти, при която всички имат еднакъв интерес и не е необходимо да бъдат последователни. Ако има други играчи, които имат същата комбинация, следователно победителят ще бъде определен с най-високите точки на картата.

➢ 6. Straight
Тази права е комбинация от карти с последователни точки и различни лихви. Например 5-6-7-8-9. Ако има други играчи, които имат същата комбинация от карти, следователно ще им бъдат назначени точки с най-високо класиране. В тази подредба картата Ace ще се счита за най-високата карта.

➢ 7. Three of Kind
Това подреждане на карти има комбинация от 3 карти с еднакви точки и 2 карти с различни точки. Ако има един играч, който има същата комбинация, победителят ще бъде определен с най-високите точки. Ако картите, които има, са едни и същи, тогава те ще се виждат от страничната карта като победител с най-много точки. Например A-A-A-K-Q

➢ 8. Two Pair
Това е комбинация от две сдвоени карти с еднакви точки и една различна карта. Ако има и други играчи, които имат комбинация като тази, следователно победителят ще се определя от най-високата подредба на картата. Например A-A-Q-K-K.

➢ 9.Pair / One Pair
Pair / One Pair е комбинация, при която има само 1 чифт карти, които имат еднакви точки. Докато останалите 3 карти са различни стойности. Модел Q-Q-5-3-2. Ако има други играчи, които имат една двойка, следователно победителят ще бъде определен с най-високата двойка двойки.

➢ 10. High Card
Това е комбинация от случайни карти и без никаква комбинация. Как да разгледаме тези точки от High Card, като погледнем най-високите точки на самата карта.