характерно за пиле със смъртоносен удар

характерно за пиле със смъртоносен удар

обсъждане на характеристиките на пилетата със смъртоносни удари Пиле в Банкок се оплака от уважение към способността му да удря. В допълнение към способността за оцеляване, способността да се удря е и първоначалният капитал, който трябва да бъде притежаван от боен петел, който иска да спечели всяка война на арената. Както на практика, можем да видим как се бори техниката и вида на удара, който има пилето, когато е в състезание. От опита на онези, които знаят дали пилешко бангкок има добър удар или не, може да се види достатъчно от особеностите на стойката му.

Бангкокското пиле, което има смъртоносен удар, със сигурност изисква пропорционална поза. Този капитал е необходим за създаване на мощни удари, които са точно в целта по отношение на жизненоважни части на тялото на противника. По-конкретно, какво се разбира под пропорционална стойка на тялото при пилета със смъртоносни удари, може да се характеризира с форма на тялото, размер и форма на костите, положение на тялото, форма на ноктите, форма на краката, шията и перата. Следното по-долу директно обсъждаме характеристиките на пиле в Банкок със смъртоносен удар и вида на шпорите :

➢ 1. Форма на тялото
Пилето със смъртоносен удар обикновено има кръгла форма на тялото и доста дълга. Формата на тялото като тази обикновено може да побере по-голям брой мускули. Силните мускули в пилето също се характеризират с неговата гумена текстура на месо. Можете да докоснете и издърпате мускулите на бедрата му, за да разберете колко силен и смъртоносен е вашият петел, борещ се с Банкок.

➢ 2. Размер и форма на костта
Костите са органи, които не могат да бъдат забравени. Костите също подкрепят поразителната сила на бойните пилета. Пилетата със силни удари обикновено се характеризират с голям размер на костите и кръгла форма. Погледнете костта в крака му и ще разберете колко силен и смъртоносен е ударът от вашето бойно пиле.

➢ 3. Положение на тялото
Положението на тялото определя при създаването на смъртоносен удар. От опита на ботовете, пилетата, които имат ъгъл от 90 градуса, така че гърбовете им са доста прави, обикновено имат повече шанс за атака. Така че не забравяйте характеристиките на този.

➢ 4. Нокти и пръсти
Силните нокти и пръсти играят важна роля за създаването на яростни удари и рани. Погледнете бойните пилета, чиито спецификации са ударени пилета. Погледнете формата на нокътя или средния пръст. Пилетата от породата шампион обикновено имат среден пръст извит или огънат навътре.

➢ 5. Форма на краката
Правилната форма и ъгълът на стъпалото ще бъдат първоначалния капитал за създаването на силен гьонтян при удряне на пилета. Ако видите пиле с леко лакти, когато е повдигнат, сигурно е, че пилето е шампионска порода, особено ако се комбинира с шестте характеристики на пилето с още един смъртоносен удар.

➢ 6. Форма на шията
Формата на голям и стегнат врат е характеристика на бойно пиле със смъртоносен удар. Такъв врат показва, че пилето има силни мускули на шията. Силните мускули на шията характеризират мускулите на тялото също са силни. Що се отнася до мускулите, можете да тренирате бойните си пилета с определени физически упражнения.

➢ 7. Плътна козина
Банкокското пиле със смъртоносен удар е гъста козина. Перата, особено на крилата, са основните боеприпаси за спечелване на въздушни дуели. Плътните пера позволяват на вашия петел да бъде по-разнообразен в създаването на неудържими маневри, когато той се състезава.

Е, така са някои характеристики на пилето в Банкок със смъртоносен удар. Пилетата със състояния на тялото, както беше споменато по-горе, когато се състезават със сигурност ще се борят лесно с противника. Освен че показва характеристиките на смъртоносен удар, позата е сигурна и за да издържа на натиска на противника.

Точно като хората, във всяка част на тялото, която съществува в различни видове бойни пилета като Банкок, със сигурност има различни функции. Разбира се, тази част се отразява и при пускането на пилета в арената за борба с петли. Но пилешките части на тялото, които се разглеждат най-много в пилешкия крак.

Защото в този раздел е основната част, използвана от пилетата при създаването на различни смъртоносни удари по тялото на пилето на противника му. Следователно, трябва да имате разбиране за пилешки крака bangkok, преди да вземете решение да доведете пилето си шампион да се срещне с други противоположни пилета на бойната арена.

Също така четете : как да тренираме бойни пилета и как да се грижим за тях

Този път ще обсъдим подробно за елемента на шпорите или бутчетата в пилешки крака на бангкок. Разбирането на това как формата на смъртоносна шпора е важно да се знае като един показател за оценка на способността, притежавана от тези пилета на арената на действие. Като цяло много фенове на пилетата в Банкок заявяват, че местоположението на добра шпора или чук не е далеч от основата на задния пръст.

Колкото по-близо до основата на задния пръст, толкова по-добре ударът е притежание на пилето. Докато шпорите, които са далеч от основата на задния пръст, обикновено рядко ще могат да удрят тялото на противника, когато правят удар.

В допълнение към местоположението, формата на смъртоносни шпори, които също трябва да имате предвид. Формите на шпорите за различни пилета често се игнорират, въпреки че това е най-големият фактор, който прави удара на пилето толкова смъртоносен на арената на действие. Е, тук са смъртоносните шпори, които трябва да знаете:

• Форма на шпорите на шпорите
Формата на лъжица е почти същата като на арабски меч. Шпорите като тази растат бързо с дължина. Основата на шпора е малко над основата на задния пръст. Тази шпора ще нараства надолу, толкова по-дълго кривата ще се обърне нагоре. Тази форма на шпора ще може да откъсне и пробие тялото на противника при извършване на първия удар, особено ако противникът е бил кълвен и заключен от него. Пилетата като това ще дадат крак много пъти и обикновено директно ще удрят важна част от тялото на опонента си, така че противникът веднага да се срине и да не може да стане отново, за да се бие.

• Cantel Spurs
Както подсказва и името, формата на шпула на кантел е почти същата като формата на кука или въдица. Растежът на шпорите като този е доста бавен, така че няма да може да расте по шпорите. Тази шпора ще излезе от основата на шпора малко над задния пръст и към заострената предна част. Шпори като тази също ще бъдат бързи да уцелят целта, ако ударят, така че да бъдат включени под формата на смъртоносна шпора.

• Форма за куме шпори
Формата на куметовата шпора е почти същата като на зърно от царевични ядки. Такива шпори не могат да растат дълго, защото опитът на растеж е доста бавен. Изглежда обаче, че е по-малко свирепо, пилето с формата на куметна шпора обикновено ще може да нанесе много тежък удар срещу опонента си. Особено, ако ударът, който е нанесъл нервите на противника, автоматично ще избие в миг.

• Форма на накуцващи шпори
Пиле с накуцваща шпора форма всъщност е пиле, което няма шпори. Основата на шпорите не се вижда, въпреки че пилето е доста старо. Счита се обаче, че пилетата като това имат магически сили, когато се бият. Ударът му беше точен и упорит с неочаквани коне. Формата на смъртоносна шпора е много плашеща за много любители на коктейли.