Трикове за хазарт на Unitedpoker99 за начинаещи

Трикове за хазарт на Unitedpoker99 за начинаещи

обсъждане на хазартни трикове на Unitedpoker99 за начинаещи Когато играете покер онлайн, професионалният залагащ със сигурност няма да бъде небрежен при поставянето на покер залози или правенето на блъфи безгрижно, което може да ви навреди.

Играенето на покер онлайн трябва да разбира правилата за игра на покер и как да играете добре покер. Следвайки по-долу, ние директно ще обсъдим някои от ръководството за трикове за хазарт на Unitedpoker99 за начинаещи :

♦ Познайте първоначалната комбинация от карти.
• Когато започнете залог от първи кръг, важно е да знаете дали комбинацията от карти, която имате, си струва да играете или не. В Texas Hold’em имате две карти в началото и трябва да определите дали трябва да играете на картите или да се откажете.
Добра комбинация от карти за повишаване на залози: Двойки от карти с еднакъв брой (чифт) от десет карти, J / Q / K карти или аса е почти винаги добра комбинация от карти за повишаване на залози. Асото и кралят, или аса и кралица, също са силна комбинация от карти. Ако имате такава комбинация от карти, повишете залога преди флопа, за да увеличите стойността на пота.
• Добра комбинация от карти за взимане на залози: Сдвояване на асо с J / Q / K карта или две последователни J / Q / K карти от различен тип са комбинация от силни карти за вземане на залози. Чифт карти с последователни номера (две до десет) от един и същи костюм също могат да работят. Двойките карти с еднакви, но ниски числа могат да правят залози, но не повишават залози.

♦ Защитавайте или атакувайте в точното време
• Ключът към успеха в покера е да знаете кога да се откажете и да приемете малка загуба или кога да задържите и да поемете риска от по-голяма загуба, знаейки, че имате голям шанс да спечелите залога. Ако на етапа на флопа имате лоша комбинация от карти, изберете чек и фолд. Със сигурност няма да искате да продължите да правите залози за комбинации от карти, които няма да спечелите. Ако на етапа на флопа имате силна комбинация от карти, направете залог. Това ще принуди слабата комбинация от карти да се откаже и да увеличи стойността на вашия залог.

♦ Играйте на психологията на противника
• Играта на противник може да е по-важна от играта на вашите карти в покер. Трябва да можете да прочетете какво правят вашите опоненти, както и да ги подмамете да не знаят вашите планове.
• Не позволявайте на емоциите да пречат на вашата преценка. Понякога ще загубите, това е сигурно. Не позволявайте неуспехите да повлияят на вашето отношение и стил на игра.
Променете навиците си. Ако сте играли картата внимателно и не правите залози на случаен принцип, започнете да блъфирате повече (поставяйте високи залози, въпреки лошите комбинации от карти). Ако сте блъфирали, върнете се, за да го играете безопасно. Промяната на навиците често ще затрудни опонента ви да отгатне вашите действия и карти.

Също така четете : Poker Play338 Условия и нива на онлайн карта за хазартни игри

Покерът е най-популярната и най-разпространената игра с карти, както в земните казина, така и в онлайн игри с карти.

♦ Игра за карти
Покер играта използва 52 игрални карти, които са разделени на 4 части, а именно Diamonds и Hearts, които имат червен цвят и Curly (клуб) и Spade (като обърната форма на листа), където картите са подредени от малки числа до големи.

♦ Общи условия в покер игрите
След като знаете за покер картите, втората стъпка, която трябва да знаете как да играете покер за начинаещи, е да знаете условията в покера.

• High Card е карта с най-висока стойност в сравнение с други карти. Покер картата, която има най-висока стойност, е американска карта, която струва 1, а най-ниската е карта, която има стойност 2.
• One Pair, която има същия брой стойности като тази, която излиза на масата, където най-високата двойка печели играта.
• Two Pair, имат по-висока стойност в сравнение с една двойка, защото две двойки имат две прилики в числови стойности.
• 3 Of a Kind, която има 3 подобни стойности в едно и също число. Например имате 3 диаманта, пики и сърца, тогава имате шанс да спечелите повече.
• Straight е последователна карта, която възлиза на 5 карти и дори ако картите са от различен тип, но все пак в последователност, все пак можете да спечелите играта.
• Flush е 5 вида карти, които имат еднаква форма. Независимо дали става въпрос за Diamond, Heart, Spade или Club.
• Full House е комбинация от 3 вида и един чифт. Ако имате и двете карти, тогава можете да спечелите мача.
• Straight Flush е комбинация от права и флъш или 5 карти от един и същи костюм.
• Royal Flush е почти същото като прав флаш, но трябва да сортирате 10 към картата на САЩ, за да спечелите играта. Обикновено играчите рядко получават кралски флаш, тъй като е трудно дори с много малък шанс да се сдобият с карти подред от номер 10 до американската карта.

♦ Стъпки за игра на покер
• Check
В първата стъпка вие залагате само в началото на играта и не добавяте чипове или залози, но все пак играете в тази игра.
• Raise
Втората стъпка е повишаване. Или добавите стойността на вашия залог е по-голяма от стойността на първия ви залог, ако сте много сигурни, че ще спечелите следващата игра.
• All in
Третата стъпка е All in или поставяте всички чипове или всички залози, които трябва да очаквате победа с голяма стойност. Тази стъпка е доста рискована, защото ако загубите, тогава ще загубите всичките си чипове.
• Fold
Последната стъпка как да играете покер за начинаещи е да сгънете или прекратите играта и да не участвате в следващия залог, това обикновено се прави от играчите, когато не виждат добра възможност или шанс да спечелят покер играта.