как да тренираме бойни пилета и как да се грижим за тях

как да тренираме бойни пилета и как да се грижим за тях

дискусия как да тренираме бойни пилета и как да се грижим за тях Всички знаем, че петела са петели. Всеки петел може да бъде надеждно бойно пиле. Но това със сигурност трябва да бъде подкрепено от тренировка с пиле. Следователно, бойните пилета, които се бият в играта на s128 live cockfighting, са бойни пилета, които вече имат добри бойни техники и също са агресивни.

Точно сега ще ви прегледаме как да се грижим за мъжките пилета, за да станат агресивни бойни пилета. За тези от вас, които искат вашите бойни пилета да са агресивни бойни пилета, е добра идея да следват стъпките, които сме предоставили по-долу. Следното по-долу, ние просто обсъждаме някои насоки за трениране на агресивен бой с петел и как да се грижим за него :

• Оплаквания на слънце
Със сигурност е въпрос, който трябва да се знае от много бойци за пиле, за да обесят петела сутрин в Банкок. времето за сушене е около 8-10 часа сутринта и не трябва да се смесва с други пилета, още повече кокошки. Възрастът на пилетата в Банкок, готов да бъде обучен чрез сушене, е около осем до девет месеца.Предимствата на сушенето на пилешки бойци имат за цел да тренират дишането на тези пилета. когато слънцето работи, сърцето става по-съвършено, а тялото става тънко и пълно. но преди да се изсуши в bangkok пилето трябва първо да се изкъпе. след като се къпят в бангкок пилетата ще се опитат да се изсушат, като отделят енергия за изпаряване на водата.

• Практикуване на банкови движения
Следващата стъпка, която трябва да направите след дихателни упражнения, на пилетата bangkok трябва да се дават упражнения за движение, но за началния етап все още е ограничено движението на крилата и краката. Това упражнение ще тренира силата на краката и крилата, а също така ще подобри дихателните упражнения при бойните пилета.За този начин на упражняване на движението на бойните пилета е да държите основата на опашката, след това да повдигнете пилето високо нагоре, така че главата му да виси надолу. По този начин пилетата от бангкок ще размахват крилете си и ще се борят да движат двата крака. оставете това да се случи за минута или две, след това го намалете и оставете да почине за малко

• Обучение по плуване
Така че можете да направите упражнението върху играта с пиле с тренировка по плуване. Това плуване упражнение има за цел да укрепи мускулния орган на тялото. когато пилето бъде поставено във пилешката вода, то ще бъде принудено да размахва крилете си и да размахва краката си и да движи цялото си тяло, така че да не потъва. Това обучение по плуване първоначално може да бъде два пъти седмично с време 2-3 минути по-късно честотата може да бъде увеличена.

• Пропускане на обучение
Когато се борите с петела, скоковите движения са важни неща, които се нуждаят от силова тренировка. ако не е обучен, тогава петелът лесно пада, докато се бие и не е пъргав, когато избягва атаката на противника. как да практикувате скачане на пилета bangkok се извършва чрез усъвършенстване на положението на коне за пилета, каквото може да бъде, като го хвърлите във въздуха. Пилешки задник първо подпираме с широко отворена лява длан, а след това и дясната ръка, трябва отворена широко и опъната, за да поддържа кеша. след това пилето се повдига и хвърля едновременно. Когато хвърляте, дясната ръка (кеша) трябва да получи по-твърд тласък, така че положението на пилето да бъде повдигнато така, както позицията е била на път да удари противника, т.е. кракът е повдигнат нагоре.

• Упражнение за бягане
Как да тренираме оплаквания от пиле в Банкок, като бягаме, е като държим друг шампион, докато нашият шампион е оставен свободен на земята. след това ние бягаме джогинг, докато риболов, така че господарят гони противника. но не му позволявайте да кълве петела, който държим.

За тези, които се интересуват от игра и искат да вземат един от залозите на бойната арена в жива стреминг, тогава трябва да имате един от сайтовете за залагане на хазартни игри за надеждни пилешки хазарт като SV388 и S128.

Също така четете : Най-добрият начин да играете Joker338 Cockfighting Online

По този повод ще дам няколко съвета относно грижата за борбата с пилетата, след като се състезават да останат във форма.

• Упражнения за борба с пилетата в Банкок
Това е последният тренировъчен етап, за да видите дали вашето пиле в Банкок е готово да се бие или не, начинът е да се обучите да се биете. Но е много важно да намерите подходящ противник и това упражнение трябва да се наблюдава много внимателно.

• Трениране на пилешка сила на Банкок с плуване
Ползите от тренирането на пиле в Бангкок с плуване е да укрепи мускулите на пилешкото бангкокче. Защото, когато пилешко бретонче се постави във вода, пилето ще бъде принудено да прави движения, като да размахва крилата и краката си и да движи всички части на тялото си, така че да не потъва във водата.

С обучението по плуване, което се дава на пилешкото Банкок, има много добър ефект, че мускулите ще бъдат твърди, така че тялото на пилето в Банкок ще изглежда по-мускулесто и атлетично. Моделът на това упражнение може да се извърши два пъти за период от 2 до 3 минути, а продължителността на времето може да се увеличи с напредването на упражнението.

• Тренирайте пилетата в Банкок за скок
Когато пилетата от бангкок се бият, движението, което се прави най-много, е да правите скокове, като скачане, трениране на функции за скачане на пиле в Банкок, за да тренирате способността и силата да разчитате. В допълнение, пилето ще стане по-активно и пъргаво, така че да може да избегне всяка атака, когато се бие.

Методът, който можете да използвате за практикуване на скачане на пилета, е да хвърлите хвърляне нагоре или във въздуха. Номерът е дясната и лявата ръка, която поддържа дупето на дупето, след което тялото на пилето се повдига като хвърляне на височина и в същото време пилешките крака на пилето ще се хванат, това цели да разкъса тялото на противника много силно по-късно.

• Тренирайте пилешката врата на Бангкок
Предоставянето на обучение на шията за пилета bangkok е почти като тренировка за скокове. Това правите, като повдигате и пилето нагоре. Но това, което се поддържа е задните части (точно под брюту) и шията (под главата). Времето за повдигане трябва да се извършва едновременно и със същата сила. Когато бъдат премахнати, пилешката вена и шията на Банкок ще станат още по-твърди.

• Грижа за пиле в Банкок след борба
След като се бори с пилешкото Банкок ще изпита много разкъсани рани по тялото си, незабавно лекувайте тези рани, като давате лекарства и антисептици, но първо раната трябва да се почисти с помощта на топла вода.